Looking For Anything Specific?

Tornádó Csehország : 0bhmhgavn Is8m : A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül.

Tornádó Csehország : 0bhmhgavn Is8m : A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül.. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak.

Boris Kollar Szerint Szlovakia Kesz Minden Szukseges Segitseget Megadni Csehorszagnak Ma7 Sk
Boris Kollar Szerint Szlovakia Kesz Minden Szukseges Segitseget Megadni Csehorszagnak Ma7 Sk from ma7.sk
Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette:

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt.

Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. 29 fokos a balaton vize. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről.

Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

E76vziiuxmezgm
E76vziiuxmezgm from ocdn.eu
Tíz sérültnek súlyos az állapota. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól.

Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer.

A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. A templomnak nincs se tornya, se. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. 29 fokos a balaton vize. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra.

Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert.

2kpfiocvxpm9hm
2kpfiocvxpm9hm from 24.p3k.hu
Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Teile von ortschaften wurden verwüstet. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! A templomnak nincs se tornya, se.

A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan.

Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. 29 fokos a balaton vize. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.

Posting Komentar

0 Komentar